11 Temmuz 2008 Cuma

Pabuç Topu Yemeği Tarifi


PABUÇ TOPU
Önce hamuru hazırlarsınız, sofraya bi güzel açarsınız, açılmış yufkadan 6-7 cm büyüklüğünde kareler kesersiniz, kestiğiniz karelerin içine arzunuza göre kıyma, peynir koyup (hiçbişey bulamadıysanız biraz yağ sürüp) karşılıklı iki köşesinden kapatarak üçgen hale getirirsiniz... biraz dinlendirip kaynayan suda haşlarsınız... (buraya kadar mantı gibi)... pişen üçgenleri suyunu süzüp bir tepsiye alırsınız, üzerine eritilmiş katığı boca ettiniz mi oooooh... afiyet olsun .

1 yorum:

Adsız

köy sofrası sakinleri eritilmiş katıktan kasıt nedir? lütfen söylermisiniz ?

Yorum Gönder

Designed By Ayhan

En Üste Çık